Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere zaterdag thuis tegen BC Victoria

Zaterdagavond 28 oktober 2017 om 18.50 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers tegen de hekkensluiter van de Eredivisie BC Victoria uit Hoensbroek. De Limburgers staan puntloos onderaan, terwijl AviAir Almere de onbetwiste koploper is in de Eredivisie met 51 punten. Tweede op de ranglijst met 44 punten staat het Haarlemse Duinwijck.

AviAir
AviAir

Het zal op voorhand niet de spannendste wedstrijd van het seizoen worden, maar de huid verkopen alvorens de beer geschoten is, is ook onverstandig. Bij de Limburgers treffen we Robert Kwee, die jarenlang gespeeld heeft voor Almere en dat zal bekend zijn bij de Almeerse supporters die al wat langer meelopen.

victor

Het volledige programma van speelronde 10

Haje

BC DKC-BV Van Zijderveld
BC Duinwijck-Le Credit Sportif Velo
AviAir Almere-BC Victoria
BC Kembit Roosterse-FZ Forza Amersfoort
BC Smashing-TFS Barendrecht

In de ontmoeting DKC tegen Van Zijderveld heeft DKC zonder meer de beste winstkansen, ondanks het blessureleed bij de Hagenaars.
Duinwijck en Le Credit Sportif Velo is in feite de strijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst. De Wateringers zullen de inhaalwedstrijd tegen Victoria met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid met 8-0 winnen en hebben virtueel 34 punten. Wie de uitslag weet te voorspellen tussen Duinwijck en Velo, mag het zeggen
Kembit Roosterse krijgt FZ Forza Amersfoort op bezoek en wil Amersfoort bij de eerste vijf eindigen na de eerste fase van de competitie, dan moeten ze beduidend beter voor de dag komen dan afgelopen zaterdag tegen AviAir.
BC Smashing is ook in de race voor plek vijf en dat is wel zo leuk en zij treffen thuis TFS Barendrecht.

Raggers

Kortom er staan weer interessante wedstrijden op het programma voor de echte badmintonliefhebber. En de Almeerse aanhangers van AviAir laten zich komende zaterdagavond natuurlijk zien in Sporthal Raggers!

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere zaterdag thuis tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)