Badminton Vereniging Almere

AviAir op naar TFS Barendrecht

Zaterdag 7 oktober 2017 speelt AviAir Almere uit om 18.00 uur tegen TFS Barendrecht in Sporthal Lagewei in Barendrecht. AviAIr is de koploper in de eredivisie met 35 punten uit vijf wedstrijden en TFS Barendrecht bivakkeert met 16 punten op de achtsteplaats.

AviAir

Toch zal het geen walk over worden voor de Almeerders, want de Barendrechters hebben zich goed versterkt met Alida Chen, de Deen Emil Kristensen en de Cyprioot George Nicolaou en deze nieuwkomers bij Barendrecht hebben laten zien dat ze heel goed kunnen badmintonnen.

victor

De overige wedstrijden in speelronde zes van de eredivisie zijn:

Haje

BV Van Zijderveld - BC Duinwijck
BC Victoria - BC DKC
Kembit Roosterse - BC Smashing
Le Credit Sportif - FZ Forza Amersfoort

Ook nu weer interessante wedstrijden en een bezoekje meer dan waard, want herstelt Le Credit Sportif Velo zich van de Almeerse dreun van afgelopen zaterdag en wat mogen we verwachten van Kembit Roosterse tegen BC Smashing? Voor DKC zal alleen de rit naar Hoensbroek vermoeiend zijn en Duinwijkc lijkt de beste papieren te hebben tegen de voormalige grootmacht Van Zijderveld. Gaat het zien zou ik zeggen.

Raggers

Reageer op dit bericht (“AviAir op naar TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)