Badminton Vereniging Almere

AviAir uit naar en tegen Amersfoort

Zaterdag 21 oktober 2017 speelt AviAir Almere de belangrijke uitwedstrijd tegen FZ Forza Amersfoort. AviAir is de koploper in de eredivisie met 43 punten uit zes wedstrijden, Amersfoort staat vierde met 29 punten uit eveneens zes wedstrijden. Let op: De aanvangstijd is i.v.m. het JM toernooi bij BC Amersfoort gewijzigd in 20.00 uur!

AviAir

Amersfoort is een tegenstander die niet moet worden onderschat want de keistedelingen doen het zonder meer goed op het hoogste competitieplatform van het Nederlandse badminton en de Almeerders zijn wel eens meer van een koude kermis thuis gekomen met een wedstrijd tegen Amersfoort. De AviAir ploeg is dus gewaarschuwd.

victor

De andere wedstrijden in de zevende competitieronde zijn:

Haje

TFS Barendrecht - Le Credit Sportif Velo
BC Victoria - BV Van Zijderveld
BC Duinwijck - BC Kembit Roosterse
FZ Forza Amersfoort - AviAir Almere
BC Smashing - BC DKC

Le Credit Sportif Velo is deze competitie niet geweldig van start gegaan en zal tegen TFS Barendrecht een ferme uitslag willen neerzetten, maar daar zullen de Barendrechters niet zonder meer aan mee willen werken.
BC Victoria tegen Van Zijderveld kunnen we gerust de zevende soapwedstrijd noemen, want de Hoensbroekers wachten nogal altijd op het eerste puntje.
Duinwijck heeft de beste kansen tegen Kembit Roosterse en de Haarlemmers zullen ongetwijfeld nog forse sprongen maken op de ranglijst.
Smashing thuis zal het moeilijk krijgen tegen het Haagse DKC, alhoewel de ploeg uit Wijchen het in dit seizoen goed doet als promovendus.

Raggers

Kortom weer interessante wedstrijden en de wedstrijd Amersfoort tegen AviAir zal menig Almeers badmintonhart weer sneller doen kloppen en zo ver is Amersfoort nu ook weer niet, dus Almeerders laat je zien in Amersfoort. De wedstrijd begint dus om 20.00 uur.

Reageer op dit bericht (“AviAir uit naar en tegen Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)