Badminton Vereniging Almere

Unieke overwinning voor Niezing Almere

Zoals intussen wel bekend gaan we met het team ieder jaar op trainingskamp. Echter bij terugkomst zijn we steevast overtraind, we hebben last van veel spierpijn, door veel te veel krachttraining zijn we de badmintonfinesses een beetje kwijt en we verliezen dan ook altijd onze eerste wedstrijd dik.

Echter dit jaar is alles anders, afgelopen vrijdagnacht zijn we teruggekeerd vanuit ons “Algarve trainingskamp” en zondagmiddag hebben we “gewoon” gewonnen van en bij Van Zijderveld, een werkelijk unieke overwinning dus.
Als team waren we duidelijk sterker dan de tegenstander en ook individueel waren we beter dan de spelers uit Amstelveen. Op één uitzondering na: bij Van Zijderveld speelt Jonathan.
Jonathan is een klein menneke, twee turven hoog en hij weegt ongeveer 1/3 van het gemiddelde individuele gewicht van onze teamleden. Jonathan is dus zeer lichtvoetig en razendsnel, kortom te veel van het goede voor ons en we konden hier dus niet tegenop.
Jonathan heeft twee partijen gewonnen, maar de Amstelveense rest had geen schijn van kans. Derhalve een einduitslag van 2-6.
Deze overwinning was zeer welkom, want onze sponsor, Arjen en Magda Niezing, waren naar Amstelveen afgereisd om te kijken hoe de vlag ervoor stond bij Niezing Almere en hoe we hun bedrijfsnaam vertegenwoordigde. Dan helpt een 2-6 overwinning natuurlijk enorm, en we zijn nu al bezig aan verlenging van de sponsorovereenkomst voor volgend seizoen.
Aanstaande zaterdagavond spelen we in onze eigen sporthal Raggers tegen Swish uit Krommenie. Laten we hopen op wederom een leuke, gezellige en sportieve wedstrijd. Uiteraard zal ik hiervan weer een verslagje schrijven.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 05-10-2017 om 12:30 uur

    Zelfs zo'n ervaren team kan zichzelf dus nog verrassen ;)

Reageer op dit bericht (“Unieke overwinning voor Niezing Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)