Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 speelt gelijk, Victor Almere-2 verliest

Victor Almere-3 heeft afgelopen zondag uit in Amstelveen gelijk gespeeld tegen medekoploper Van ZIjderveld-2. BCH profiteerde van dit gelijkspel door met 6-2 te winnen van Duijnwijck-2 en BCH is nu de koploper in de eerste divisie afdeling 2 met 31 punten. Barendrecht-2, Van Zijderveld-2 en Victor Almere-3 hebben 29 punten en staan gedeeld tweede.

victor

Victor Almere-2 verloor zondagmiddag thuis in Sporthal Raggers van koploper Hoorn-1 met 5-3. Het was een buitengewoon spannende wedstrijd die in de eredivisie niet zou hebben misstaan, al was het alleen al vanwege het aantal toeschouwers dat op deze wedstrijd was afgekomen en dat waren er zo'n 40, waarvan zeker de helft op de hand van Hoorn was en alle toeschouwers hebben genoten.

Prachtige partijen en vooral het mannendubbel en de twee mixen waren van hoge kwaliteit. Het had net zo goed 5-3 voor de Almeerders kunnen zijn, want de krachtsverschillen tussen de genoemde mannendubbel en mixen was gering. Mooi was om te zien hoe Dennis Lens zijn badmintonpartijtje meeblies. Een genot om naar te kijken en eens te meer vraagt een badmintonner zich dan af waarom Hoorn door de LCW niet toegelaten werd tot de eredivisie en Victoria niet mocht degraderen naar de eerste divisie. Ik kan het niet anders dan rangschikken onder de afdeling blunders.

Hoorn is de onbetwiste koploper in de eerste divisie met 41 punten en de Almeerders staan twee met 33 punten.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 speelt gelijk, Victor Almere-2 verliest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)