Badminton Vereniging Almere

Victorteams komen opnieuw tot winst.

Victor Almere-2 heeft afgelopen zondag met 6-2 thuis in Sporthal Raggers gewonnen van Duinwijck-3 en staat op de tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1. De Almeerders hebben 24 punten uit vier wedstrijden en moeten de Hoornse BV met 29 punten boven zich dulden.

victor

Victor Almere-3 won zaterdag in de eerste divisie afdeling 2 uit van Kembit Roosterse-2 met 5-3. Het was bepaald geen eenvoudige overwinning van de Almeerders die nu met 19 punten op de derde plaats staan. Koploper is hier TFS Barendrecht-2 met 21 punten.

Komend weekend speelt Victor Almere-2 tweemaal thuis. Op zaterdagavond 7 oktober om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen het Groningse Amor en op zondagmiddag om 13.30 uur tegen de koploper de Hoornse-1.

Victor Almere-3 komt eveneens tweemaal in actie. Eerst thuis zaterdagavond 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen Amersfoort-3 en zondagmiddag om 13.00 uur uit tegen Van Zijderveld-2.

Raggers

Belangrijke wedstrijden voor de Victorteams en we wensen ze veel succes.

Reageer op dit bericht (“Victorteams komen opnieuw tot winst. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)