Badminton Vereniging Almere

Victorteams winnen ruim

Victor Almere-3 heeft zondagmiddag 29 oktober 2017 in Sporthal Raggers met 8-0 gewonnen van de Ulftse BC. Door deze zeer ruime overwinning klimt Victor Almere-3 naar de eerste plaats in de eerste divisie afdeling 2 met 37 punten uit zeven wedstrijden. Medekoploper is BCH.

victor

Victor Almere-2 speelde afgelopen zondag uit tegen Iduna uit Utrecht en deze wedstrijd werd met 7-1 een forse winstpartij voor de Almeerders die stevig op de tweede plaats staan met 40 punten uit zeven wedstrijden. Absolute koploper in deze eerste divisie afdeling 1 is de Hoornse BV met 47 punten.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams winnen ruim ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)