Badminton Vereniging Almere

AviAir Almere, hoe nu verder?

AviAir Almere is op eclatante wijze als eerste geëindigd in de eerste fase van de eredivisiecompetitie. Met 64 punten uit negen wedstrijden hebben de Almeerders per wedstrijd 7,1 punt gehaald en dat mag als uniek worden omschreven. Een compliment aan de spelers, de coaches en de begeleiders is dan ook op zijn plaats.

AviAir

In de kampioenspoule blijft er van de gigantische voorsprong van 13 punten op de nummer twee, Duinwijck, niet veel over. AviAir krijgt in de kampioenspoule de meeste bonuspunten, te weten vijf en de nummer twee, Duinwijck krijgt er vier. Het complete overzicht van bonuspunten in de kampioenspoule is als volgt.

Beround

AviAir Almere 5 punten
BC Duinwijck 4 punten
Le Credit Sportif Velo 3 punten
BC DKC 2 punten
FZ Forza Amersfoort 1 punt

victor

De eerste wedstrijden in de kampioenspoule worden gespeeld in het weekend van 2 december, maar dan komt AviAir niet in actie. Triple A speelt de eerste wedstrijd thuis in Sporthal Raggers, waarschijnlijk op zaterdag 9 december 2017 om 19.00 uur tegen het Haagse DKC.

De fenomenale scores zoals door AviAir Almere behaald in de eerste fase, mogen we in de tweede fase niet verwachten. Dan staan alle teams op scherp om minimaal de play-offs te halen of om zelfs eerste te worden en zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale in Den Bosch. Voor de volledigheid, de teams die als tweede en derde eindigen die spelen nogmaals in twee wedstrijden tegen elkaar om een finaleplaats.

Zodra de speeldata exact bekend zijn, zullen wij u via de site snel informeren, want dan kunt u agendatechnisch rekening houden met deze oh zo belangrijke wedstrijden.

Raggers

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Floor op 22-11-2017 om 21:40 uur

    Hoe laat is de volgende wedstrijd precies?

  2. Floor op 22-11-2017 om 21:40 uur

    Hoe laat is de volgende wedstrijd precies?

  3. Henk Staats op 23-11-2017 om 10:33 uur

    De wedstrijd begint op zaterdag 9 december om 14.00 uur. Maar we komen er nog uitgebreid op terug en ook op de andere wedstrijden.

Reageer op dit bericht (“AviAir Almere, hoe nu verder? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)