Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams winnen

Victor Almere-2 heeft afgelopen zaterdagavond 18 november met klinkende cijfers gewonnen van Beca-1 uit Arnhem. In Sporthal Raggers werd het 8-0 voor de Almeerders die daarmede met 57 punten een voorsprong hebben van twaalf punten op de nummer drie in de rangschikking het Haarlemse Duinwijck-3. Koploper in de eerste divisie afdeling 1 is de Hoornse BV met 67 punten.

victor

Victor Amere-3 won eveneens in de eerste divisie afdeling 2 met 5-3 van hekkensluiter De Zwaluwen maar dat was toch een enigszins tegenvallend resultaat. De Almeerders lieten na wat meer afstand te nemen van de naaste belagers voor de koppositie BCH-1 en Van Zijderveld-2. Victor Almere-3 is wel de lijstaanvoerder met 53 punten, direct gevolgd door Van Zijderveld-2 met 51 punten. BCH-1 heeft 50 punten.

Raggers

Komend weekend zijn er geen competitiewedstrijden, want de RSK en de RJK's worden gespeeld in badmintonland. Zaterdag 25 november wordt er voor de regio Noord Holland gespeeld in de Topsporthal in Almere en zondag in Sporthal Raggers. Veel BVA-spelers zullen om de prijzen strijden.

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)