Badminton Vereniging Almere

MOS Amsterdam Almere J6 stunt Wederom

Op zondag 6 november mocht de J6 het opnemen tegen BC TOPFLIGHT J1 in Hoofddorp. Na wat onduidelijkheid over het adres stapte het complete team de hal (nou ja halletje) binnen. Al snel werd duidelijk dat de tegenstanders net iets groter waren, maar daar waren de toppers van de J6 niet van onder de indruk. Dit moest de wedstrijd worden. Beide teams nog geen wedstijd verloren dus het beloofde een spannende middag te worden.

De trouwe supporters settelden zich op de iets wat oncomfortabele bankjes en de cake werd aangesneden. Volgende week weer Gitta???
Licht gespannen begonnen we aan de dubbels. Martijn en Finn lieten er geen gras over groeien en wonnen overtuigend in twee sets. De meiden Elody en Fay waren de eerste set nog wat nerveus en moesten nog in hun spel komen, maar de tweede set sleepten ze met gemak binnen.
Tussenstand 0-2 voor Almere.

De tegenstanders waren duidelijk niet voorbereid op de tegenstand van deze “kleintjes” en leken in de singles steeds moedelozer te worden. Onze jongens hadden nog wel wat moeilijke momenten in hun single, maar onze meisjes hadden geen moeite met de grote meiden aan de overkant. De belofte van Sonny (traktatie op de Mac Donalds als ze al hun wedstrijden met 8-0 winst weten om te zetten) kwam steeds meer in zicht dus ietwat overmoedig inmiddels begonnen ze aan de mixen.

Elody verloren de 1e set en in de 2e set leek het er op dat het team kon gaan fluiten naar de Mac Donalds. Maar ineens leken ze honger te krijgen en draaiden ze de partij om en trokken deze in 3 sets naar zich toe. Toen kwam het op Fay en Martijn aan: 1e set geen probleem, maar toen werden ze nerveus (want ja, die Mac …..). Om en om setpoint / matchpoint, maar onze kanjers trokken de partij met 24 – 22 naar zich toe! Dus de Mac weer een stapje dichterbij!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 11-11-2017 om 06:55 uur

    Graag meer van deze leuke stukjes!

Reageer op dit bericht (“MOS Amsterdam Almere J6 stunt Wederom ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)