Badminton Vereniging Almere

Team 11 heeft er zin in !!

Op zaterdagavond 4 november had ons team, Almere 11, een thuiswedstrijd tegen ‘De Shuttle’.

Wij hebben in het begin van het seizoen een beetje een aarzelende start gehad, waarin we twee keer achter elkaar verloren. Toch hebben we de laatste weken met één keer gelijkspel en twee keer winst de smaak goed te pakken.

Terwijl wij zaterdag al even met de warming-up bezig waren, leek de tegenstander nog afgeleid door het getrommel van enthousiaste Almere 1 supporters. Wij zijn de avond goed begonnen, zowel de herendubbel als damesdubbel werd gewonnen. Toch wist team ‘De Shuttle’ weer terug in de wedstrijd te komen. Maar gelukkig konden we met een paar spannende wedstrijden de voorsprong verder uitbouwen naar 5-1. De mix partijen waren tot nu toe steeds lastig, maar gelukkig werd ook één van de mix partijen gewonnen, dus eindstand 6-2!

We staan inmiddels op de vierde plaats in de poule, maar het blijft erg spannend want het verschil in punten binnen de poule is erg klein. Volgende week spelen we tegen de nummer 3 in de poule ‘Match Point’. We hebben er weer zin in!

Team 11
Andrew Cornet, Edith Epema, Mijntje Holstege, Mathijs Janz, Celine Roest en Ferry Voortman

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 09-11-2017 om 16:36 uur

    Heel leuk. Kort maar krachtig.

  2. Floor op 09-11-2017 om 18:46 uur

    :) vroeg naar bed zaterdag he !!!

Reageer op dit bericht (“Team 11 heeft er zin in !! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)