Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

AviAir Almere is na acht wedstrijden nog ongeslagen en gaat riant aan kop en is met 59 punten al zeker van de eerste plaats na de eerste fase van de eredivisiecompetitie. Een uitzonderlijk knappe prestatie en daar mogen we best trots op zijn. En daarmede is de eerste doelstelling gehaald, namelijk spelen in de kampioenspoule. Nu gaan we voor de volgende stap en dat is het halen van de play-offs en dat zal nog best een hele toer zijn.

Ook de Victorteams doen het prima. Victor Almere-2 staat tweede in de eerste divisie afdeling 1 en Victor Almere-3 staat zelfs eerste in de eerste divisie afdeling 2.

De nieuwe penningmeester van de vereniging, Richard Schrijer en de nieuwe penningmeester van de beheerstichting, Cock van Puffelen zijn aan hun wittebroodsweken bezig. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat, we hebben immers twee financiële kanonnen binnengehaald.

De beheerstichting en de eigenaarstichting trachten in januari 2018 de eerste tekeningen op papier te hebben voor de uitbreiding van ons sportcomplex met een mooie krachthonkruimte, een opbergruimte, een archiefruimte en een werkplaats t.b.v. het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden. Tevens worden er offertes aangevraagd voor het uitvoeren van dakwerkzaamheden van de kantine en de kleedkamers. We zijn dan ook druk op zoek naar een techneut die de uitvoering van de dakwerkzaamheden voor ons wil begeleiden. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de beheerstichting, Johan Bakker, email johan.bakker@bvalmere.nl

De Rabobank Almere Clubkas Campagne 2017 heeft voor onze vereniging € 339,-- opgebracht en dat geld zal worden ingezet om het badminiton op de woensdagmiddag deels te financieren.

Dennis Koppen (17 jaar) en Amy Tan (15 jaar) zijn op 31 oktober gehuldigd door wethouder René Peeters omdat zij in juni Nederlands kampioen zijn geworden. De kampioenen viel een bloemetje en een mooie oorkonde ten deel.

Wat de sponsoring betreft heeft u ongetwijfeld het berichtje van De Wijnkelder gelezen. Weer een kans voor onze leden om het lidmaatschap van onze vereniging te benutten.

Verder verwijs ik nog naar de ALV op maandag 13 november 2017, waar onder meer het jaarverslag 2016/2017 op de agenda staat.

Onze kleinzoon Jayden Henkie had een feestje en daarom hadden we alleen Sara bij ons in de auto op de vrijdagse oppasdag. Die zei lachend dat ze iets grappigs te vertellen had. Een zusje van een vriendinnetje van haar zit bij de vierjarige Jayden in de klas en het kleine zusje is verliefd op Jayden. Het meisje heeft geen afwachtende houding aangenomen en heeft Jayden een kusje gegeven. Jayden was daar echter niet van gediend. Hij moest daar niets van hebben en heeft het meisje weggeduwd. Of Jayden daar over 15 jaar spijt van krijgt dan weet ik niet, dat wachten we maar af.

Henk Staats

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)