Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-3 vanmiddag thuis tegen Le Credit Sportif Velo-3

Victor Almere-3 speelt zondagmiddag 5 november thuis in Sporthal Raggers tegen Le Credit Sportif Velo-3. De Almeerders staan tweede in de eerste divisie afdeling-2 met 37 punten uit zeven wedstrijden. Velo staat achtste met 23 punten uit acht wedstrijden. Koploper is BCH-1 met 42 punten uit acht wedstrijden. Victor Almere-3 heeft dus een overwinning nodig om weer aan kop te komen.

victor

Zaterdagmiddag is de wedstrijd gespeeld in Wateringen tussen Le Credit Sportif Velo-2 en Victor Almere-2. De uitslag is mij op dit moment nog niet bekend. Victor Almere stond overigens tweede in de eerste divisie afdeling 2 met 40 punten uit zeven wedstrijden. De Wateringers stonden met 32 punten op de derde plek.

Raggers

Nog niet uitgekeken op het badminton na de mooie overwinning gisteravond van AviAir Almere op Duinwijck, kom dan naar Sporthal Raggers voor een spannende wedstrijd tussen Victor Almere-3 en Velo-3.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 05-11-2017 om 11:53 uur

    Het is gister in Wateringen 4-4 geworden. Victor Almere-2 blijft tweede met acht punten voorsprong op nummer drie, Velo.

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-3 vanmiddag thuis tegen Le Credit Sportif Velo-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)