Badminton Vereniging Almere

Victorteams dit weekend

Victor Almere-2 speelt zaterdagavond 11 november 2017 om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers. Tegenstander is TFS Barendrecht-3 dat met 30 punten uit acht wedstrijden op de zevende plaats staat. De Almeerders staan met 44 punten riant op de tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1.

Aan kop in deze afdeling gaat de Hoornse BV met 55 punten en we kunnen gerust stellen dat na een jaar afwezigheid de kans heel groot is dat Hoorn terugkeert in de Eredivisie en dat is in meer dan één opzicht een goede zaak.

victor

Victor Almere-3 speelt ook op zaterdagavond 11 november, maar dan uit en tegen TFS Barendrecht-2, dat met 38 punten op de vierde plaats staat in de eerste divisie afdeling 2. In deze afdeling doet zich trouwens een prachtige stand voor. Drie teams aan kop met 42 punten, te weten Victor Almere-3, BCH-1 en Van Zijderveld-2. Alleen de Almeerders hebben het beste 'doelgemiddelde' en is daarmede de eerste onder de gelijken.

Raggers

Ik zou zeggen, maak gebruik van de mogelijkheden die we als vereniging bieden. Kom vanavond naar Sporthal Raggers naar een leuke wedstrijd Victor Almere-2 tegen TFS Barendrecht-3.

Reageer op dit bericht (“Victorteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)