Badminton Vereniging Almere

Winst voor beide Victorteams

Victor Almere-2 heeft afgelopen zaterdag thuis in Sporthal Raggers met 5-3 gewonnen van TFS Barendrecht-3. De Almeerders kwamen met 0-2 achter, maar wisten de wedstrijd uiteindelijk toch naar hun hand te zetten. Dat was knap want ook nu deden zich personele problemen voor.

victor

Victor-2 staat tweede met 49 punten en Hoorn staat eerste met 61 punten. Je weet het maar nooit maar we moeten niet de illusie hebben om Hoorn nog te achterhalen. Komend weekend speelt Victor Almere-2 zaterdag 18 november om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen het uiterst laaggeklasseerde Beca-1 dat met zeven punten de hekkensluiter is in de eerste divisie afdeling 1.

U heeft er op onze site al kennis van kunnen nemen maar de uitwedstrijd van Victor Almere-3 tegen TFS Barendrecht-2 werd eveneens gewonnen en wel met 6-2. Ook hier personele problemen, maar het team heeft zich er als het waren doorheen geslagen. Victor-3 gaat nu aan kop in dr eerste divisie afdeling 2 met 48 punten. Van Zijderveld-2 heeft 47 punten en BCH 46. Allemaal heel erg close.
Komend weekend spelen BCF en Van Zijderveld tegen elkaar en de Almeerders treffen zondagmiddag uit de rode lantaarndrager De Zwaluwen.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Winst voor beide Victorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)