Badminton Vereniging Almere

Zohlandt administratie & adviesburo

Zohlandt administratie & adviesburo is al jaren sponsor van onze vereniging en al meer dan 15 jaar gevestigd in Almere. Zohlandt is gestart als klein administratiekantoor, maar is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Zohlandt is een allround en modern administratie- & advieskantoor. Zohlandt werkt met cloudoplossingen. Hierin gebruikt Zohlandt slimme software en handige tools.

Administratiekantoor Zohlandt

Het moto van Zohlandt is: u ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Veel bedrijven hebben de weg naar ons kantoor gevonden. Onze formule is hierbij succesvol. Door onze jarenlange ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven kunnen wij u op een breed terrein adviseren en begeleiden. Wij zijn laagdrempelig en bijna 24/7 bereikbaar. Onze werkwijze is klantvriendelijk, servicegericht en transparant.

U als ondernemer kunt met een gerust hart uw administratieve en fiscale zaken aan ons overlaten.

Zohlandt administratie & adviesburo is aangesloten bij Fiscount. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en vakmanschap.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Conny Cashoek op 09-11-2017 om 12:15 uur

    Ik spreek uit eigen ervaring, een zeer aan te bevelen administratie en adviesbureau voor elk bedrijf. Ik ben in elk geval al een groot aantal jaren zeer tevreden over de service en begeleiding !!! :)

Reageer op dit bericht (“Zohlandt administratie & adviesburo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)