Badminton Vereniging Almere

15de kerstbrunch!

Volgens de geleerden die het kunnen weten werd op woensdag 20 december 2017 voor de 15de achtereenvolgende maal door de woensdagochtendbadmintonners de kerstbrunch gehouden in de kantine van Sporthal Raggers.

Het was ook nu weer een groot succes en de door de deelnemers zelf gemaakte lekkernijen waren om de vingers bij af te likken. Het kon letterlijk en figuurlijk niet op, dus de stagiaires van BeeS schoten te hulp en kwamen goed van pas om de restjes op te maken.

Zonder ook maar iemand te kort te willen doen, de tiramisutaart van chef kok Arno was om te smullen.

Alvorens een ieder in de aanval ging op de tafel vol heerlijkheden bedankte woensdagspeler Hein, die sinds september deel uit maakt van het badmintonoverdag, de voortrekkers van de brunch, Jos en Lida. Ook bedankte hij trainer Mariska voor haar geduld om te trachten van iedere deelnemer een echte badmintonner te maken.

En wellicht ten overvloede, maar woensdag 27 december 2017 is Sporthal Raggers gesloten en is er dus ook geen badmintonoverdag. We treffen elkaar weer in het nieuwe jaar, woensdag 3 januari 2018!

Reageer op dit bericht (“15de kerstbrunch! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)