Badminton Vereniging Almere

Bestel uw oliebollen!

Ook dit jaar willen we jullie in de gelegenheid stellen om op uw eigen oudejaarsavond te genieten van de heerlijke oliebollen die wij traditiegetrouw serveren tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Team 20 zal de bollen weer met grote zorgvuldigheid samenstellen, mixen en laten rijzen. Daarna worden er mooie bollen van gemaakt die in een paar minuten goudbruin worden gebakken. Dat de bollen lekker zijn, blijkt wel uit de inmiddels vaste klanten kring en het elk jaar stijgend aantal bollen.

Alle leden van BV Almere kunnen middels het onderstaande formulier t/m 30 december een bestelling plaatsen. Wij zullen de oliebollen vervolgens op 31 december met alle plezier voor u gaan bakken.

Ondanks de stijgende grondstofprijzen hebben we geen tariefsverhoging doorgevoerd. De kosten blijven slechts 40 cent per stuk en 12 oliebollen voor € 4.00.

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u op 31 december tussen 16.00 uur en 17.00 uur uw oliebollen tegen contante betaling (er is dan geen mogelijkheid tot pinbetalingen) afhalen in de kantine van Sporthal Raggers. In goed overleg is een andere (eerdere) tijd ook mogelijk.

Het bestellen van uw oliebollen bij BV Almere heeft voordelen:

Wij gaan voor een nieuw clubrecord maar daarbij hebben we uw bestelling hard nodig.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Smit op 23-12-2017 om 14:48 uur

  Komt de AD nog langs?

 2. Henk Staats op 23-12-2017 om 16:20 uur

  Scoren we net als bij de badmintonopleiding een negen :)

 3. Cock op 02-01-2018 om 09:23 uur

  Ze zijn "helaas" niet komen testen. Maar we hebben genoeg positieve respons gekregen.
  Wilt u zelf onze oliebollen testen, dat kan nog steeds, a.s. zondagmiddag om 15.00 begint de BVA Nieuwjaarsreceptie. Dan hebben we natuurlijk weer versgebakken nieuwe oliebollen.

Reageer op dit bericht (“Bestel uw oliebollen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)