Badminton Vereniging Almere

Ledenpas is tevens klantenpas

Uw ledenpas is niet alleen belangrijk om te gebruiken voor het nieuwe digitale afhangbord, maar zeker zo belangrijk als klantenpas bij Autordam!

Met uw ledenpas kunt u gebruik maken van de voordelen die onze sponsor Autoradam biedt aan onze leden! En dat voordeel geldt ook voor de ouders van onze jeugdleden. Wellicht heeft u uw waspas al geactiveerd en gebruikt. Zo niet, als je de waspas opwaardeert met minimaal € 15,-- ontvang je eenmalig € 25,— wastegoed cadeau. Bij iedere wasbeurt kun je extra korting krijgen en ontvangt onze vereniging een percentage van 10% voor de verenigingskas.

En er is nog meer voordeel voor u als lid te behalen. Wanneer u een auto bij Autoradam huurt, krijgt u op vertoon van uw waspas de eerste 50 km vrij!

Autoradam, is hèt adres voor Wassen – Tanken – Autoverhuur – (short) Lease in Almere en Amsterdam

Activeer uw ledenpas middels Autoradam

Wist u trouwens dat Autoradam een shop heeft en beschikt over een heus ambachtelijk mini restaurant met koffie bereid door een professionele barista, echt Italiaans schepijs en diverse maaltijden?

Autoradam

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ronald op 15-12-2017 om 23:35 uur

    Het idee is aardig maar aangezien mijn pas in de badminton tas zit als ik door de wasstraat ga is dit systeem niet erg praktisch.

  2. cindy op 16-12-2017 om 17:11 uur

    De ledenpas van vorig jaar is ook te gebruiken, toch?

  3. Henk Staats op 17-12-2017 om 10:47 uur

    Ja hoor, Autoradam doet niet ingewikkeld.

Reageer op dit bericht (“Ledenpas is tevens klantenpas ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)