Badminton Vereniging Almere

Pittige wedstrijden voor de Victorteams

Victor Almere-2 speelt zondagmiddag 3 december om 14.00 uur uit in Wijchen tegen Smashing-2. De Almeerders staan ruim tweede in de eerste divisie afdeling 1 met 57 punten, en twaalf punten voor op de nummer drie, Duinwijck. Koploper in deze eerste divisie poule is Hoorn dat zelfs 67 punten heeft. Smashing-2 staat zevende met 38 punten.

victor

Victor Almere-3 is koploper in de eerste divisie afdeling 2 met 53 punten uit tien wedstrijden. De Almeerders worden op de voet gevolgd door Van Zijderveld-2 met 51 punten en BCH met 50 punten.
Victor Almere-3 speelt zondagmiddag 3 december om 13.30 uur thuis in Sporthal Raggers tegen Duinwijck-2. De Haarlemmers staan zesde in de poule met 41 punten en op voorhand kan gesteld worden dat het een zware wedstrijd wordt voor de Almeerders. Het is maar zeer de vraag of de koppositie behouden kan blijven.

Raggers

Mocht ondanks de Sinterklaasdrukte nog een moment vinden om naar de wedstrijd Victor Almere-3 tegen Duinwijck-2 te komen kijken, dan zullen de spelers van Victor-3 dat zeer op prijs stellen.

Reageer op dit bericht (“Pittige wedstrijden voor de Victorteams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)