Badminton Vereniging Almere

Algemene nieuwsbrief BV Almere — Januari 2018

Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018. We streven ernaar deze nieuwsbrieven regelmatig in het seizoen te versturen, omdat we merken dat veel leden dit op prijs stellen.

AviAir Almere

Vanavond, 27 januari, speelt het vlaggenschip van de vereniging de laatste thuiswedstrijd tegen BC Duinwijck. Onze triple AAA toppers hebben aan een punt voldoende om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale op 10 maart in Den Bosch. Kom ze in deze wedstrijd massaal aanmoedigen! Verdere informatie.

International Youth Games Almere 2018

Stichting Partnersteden Almere (SPA) organiseert komend jaar van 23-26 juli de International Youth Games Almere 2018. Voor het sportonderdeel badminton zal BV Almere de organisatie voor haar rekening nemen. Ben je geboren in 2002-2003-2004 of 2005? Doe dan mee aan dit unieke sportevenement! Meer informatie.

AviAir Master 4 6 Toernooi Almere 2018

Op 7 en 8 april 2018 organiseert BV Almere het AviAir Master 4 6 Toernooi. Het toernooi wordt gehouden in onze eigen Sporthal Raggers. Er worden in de Masters weer vele toppers verwacht uit heel Nederland. Naast de Master organiseert BV Almere ook een toernooi voor categorie 4 en categorie 6. Het toernooi is dan ook geschikt voor alle wedstrijdspelers! Doe dus mee en schrijf je in voor 19 maart via toernooi.nl.

Trofea Junior Master Almere 2018

Op 24 en 25 maart 2018 organiseert BV Almere weer het Trofea Junior Master Almere Toernooi! Een jeugdtoernooi voor de categorieën <11, <13, <15 en <17. Het toernooi wordt gehouden in onze eigen Sportal Raggers. Doe dus mee en schrijf je in voor 5 maart via toernooi.nl.

Recreanten

Jullie hebben het al kunnen zien, maar er wordt hard gewerkt om het nieuwe digitale afhangsysteem een vaste plek te geven. Ter hoogte van de sauna is nog een mooie ruimte voorhanden om het geheel in te bouwen. Als alles klaar is zijn we eindelijk van het gesjouw af en kan het systeem bij wijze van spreken met een druk op de knop in werking worden gesteld.

Houd er wel rekening mee dat het "ouderwetse" afhangen om 21.00 uur begint en dat je dan pas je pasje kan plaatsen. Dat mag wel eerder als je de ronde van 20.40-21.00 niet speelt.

Op 15 april is weer het gezellige Open Mix toernooi voor de recreanten. Wil je hieraan meedoen geef je dan tijdig op. Voor verdere informatie kun je altijd terecht bij Erik of Jenny.

Team 8 en 17 kampioen

Afgelopen weekend is team 8, met spelers Denzell van Soerland, Dtau Landman, Ashley Seinen en Kirsten de Wit, kampioen geworden in de 3e Divisie afdeling 7. Het team stond al langere tijd bovenaan in de poule en met een 5-3 overwinning tegen BC Weesp zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. Volgend jaar hebben we dus een extra team uitkomend in de 2e Divisie. Team 17 spelend in de tweede klasse district wist dit kunstje te evenaren. Anna Fomina, Priscilla Holthuis, Amarante Voskuijl, Niels Mul, Daan Veraart en de helaas in het seizoen uitgevallen Stephan Melein zorgden ervoor dat ze al voor de laatste speelronde kampioen werden.. Namens het bestuur allemaal van harte gefeliciteerd! Komend weekend is de laatste reguliere speelronde in de competitie. Er liggen ook goede kansen voor teams 3en 16 om kampioen te worden in hun poules. Succes met de laatste wedstrijd van het seizoen allemaal.

Jeugdteams doen het heel goed

Dit weekend zullen ook de jeugdteams hun laatste wedstrijden spelen. Een aantal weet dat ze door de achtervolgers niet meer in te halen zijn en dat ze zich dus al kampioen mogen noemen. Dat zijn: J6 bestaande uit Fay Cornet, Elody Webbers, Martijn Roest en Finn Veltman en "De Dartelende Debutanten" Jordy Haase, Nathan Kui en Rahul Rosiek van J17. Gefeliciteerd kampioenen! Van de andere 15 teams zullen na de laatste ronde er waarschijnlijk 7 op de 2e of 3e plaats eindigen en J12 zelfs op de eerste plaats. En dat is zeker ook een felicitatie waard! Samengevat: van de 17 jeugdteams van de BVA zullen dit seizoen er maar liefst 10 in de top 3 eindigen. Een uitstekende prestatie en een mooi compliment voor de jeugdspelers, hun ouders én trainers.

Digitalisering presentielijst bij de jeugd

Tot nu toe hebben de jeugdtrainers de presentielijsten voor de jeugd altijd op papier bijgehouden, maar daar gaat verandering in komen. We gaan deze namelijk digitaliseren.

Er is momenteel een project opgestart om dit te realiseren. Alexander Witsel zal dit project leiden. We verwachten de digitale lijsten begin volgend seizoen in de praktijk te gaan gebruiken. In de toekomst willen we ook de voortgangsregistratie van de jeugdspelers gaan digitaliseren.

BV Almere nu ook op Instagram te volgen

Bij BV Almere draait het niet alleen om badminton, maar ook om gezelligheid, plezier en sociale activiteiten voor jeugdspelers, wedstrijdspelers en recreanten. We proberen ons steeds meer te profileren op de social media. Je vind ons al langer op Facebook en Twitter maar onze activiteiten zijn nu ook te volgen op Instagram via @bvalmere. Volg en deel ons met vrienden, familie en anderen!

Badminton voor de mini's

Badminton voor de mini's

Voor de jongste jeugd, 4 tot 7 jaar, is er op woensdagmiddag de mogelijkheid om kennis te maken met badminton onder leiding van Emmy Vlaar “de Badminitonjuf van Almere”. Dus heb je een zoontje, dochtertje, broertje, zusje, vriendje, neefje of nichtje tussen de 4 en 7 jaar kom dan eens langs op woensdagmiddag in onze hal.

Voor meer informatie mail naar Emmy.Vlaar@bvalmere.nl of bel 06-52650068.

Verdien geld voor de BV Almere

Je kunt meehelpen geld te verdienen voor de vereniging zonder er wat voor te doen. Met dank aan onze sponsor AUTORADAM. Ga daar de auto wassen met forse korting en help BVA. Verdere informatie.

Dorst gekregen in die schone auto ?? Bij DE WIJNKELDER zijn de heerlijkste wijnen verkrijgbaar met korting op vertoon van uw ledenpas. Lees alles over het hoe en wat.

Reageer op dit bericht (“Algemene nieuwsbrief BV Almere — Januari 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)