Badminton Vereniging Almere

AviAir uit tegen DKC

AviAir Almere speelt komende zaterdag 13 januari 2018 om 19.00 uur opnieuw uit en nu tegen het Haagse DKC. Ook nu weer een heel belangrijke wedstrijd voor AviAir, die in feite gewonnen moet worden, want het heeft er alle schijn van dat BC Duinwijck de achtervolging heeft ingezet op AviAir Almere.

AviAir
AviAir

Duinwijck is na de grote overwinning van 7-1 het afgelopen weekend op Le Credit Sportif Velo de koploper in de kampioenspoule van de Eredivisie met 30 punten uit vijf wedstrijden. AviAir Almere staat tweede met 28 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld en dat scheelt wel een slok op een borrel.

Haje

Le Credit Sportif Velo speelt zaterdagavond en gaat op bezoek bij FZ Forza Amersfoort en datzelfde Amersfoort hield het vorige weekend drie punten over aan het duel tegen DKC.

victor

De stand in de kampioenspoule is als volgt

Club Punten Aantal wedstrijden
BC Duinwijck 30 5
AviAir Almere 28 4
BC DKC 25 5
Le Credit Sportif Velo 22 5
FZ Forza Amersfoort 06 5

Na de speelronde van 13 januari 2018 rest AviAir Almere nog de volgende wedstrijden

Zaterdag 20 januari 2018 om 19.00 uur thuis tegen FZ Forza Amersfoort
Zondag 21 januari 2018 om 15.00 uur uit tegen Le Credit Sportif Velo
Zaterdag 27 januari 2018 om 19.00 uur thuis tegen BC Duinwijck

Kortom het is buitengewoon spannend in de kampioenspoule. Zoals het er nu uitziet gaat de strijd om de eerste plaats in de kampioenspoule, die recht geeft op de finale, tussen AviAir Almere en Duinwijck en wordt het nog heel gevecht tussen BC DKC en Le Credit Sportif Velo om de derde plaats die recht geeft op een play-offduel tegen de nummer twee in de eindrangschikking.

Aan de supporters van AviAir Almere zal het niet liggen, want ook in het uitduel tegen Duinwijck, waren er weer zeker 25 Almeerse supporters aanwezig om de Almeerders aan te moedigen. Ook in de komende duels kunnen de spelers en de begeleiding van AviAir de ondersteuning van de supporter heel goed gebruiken.

Raggers

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert op 09-01-2018 om 19:34 uur

    Er gaan natuurlijk supporters op eigen gelegenheid maar zoals altijd is er ook weer een 9-persoons busje gehuurd bij onze sponsor Autoradam. Er is nog plaats voor 2 personen. Als je mee wil naar de uitwedstrijd in Den Haag mail mij dan even op geert.berghuis@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“AviAir uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)