Badminton Vereniging Almere

Beide Victorteams spelen uit

Victor Almere-2 speelt zondagmiddag 7 januari 2018 om 14.30 uur uit in Groningen tegen AMOR. De Almeerders staan op de tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1 met 66 punten uit 12 wedstrijden. Hoorn is de absolute kooploper met 88 punten uit 13 wedstrijden. Victor Almere staat overigens weer 12 punten voor op Duinwijck-3, dat derde staat.

victor

AMOR staat zesde met 49 punten uit 12 wedstrijden, maar dat betekent niet dat het een eenvoudige overwinning wordt voor de Almeerders, die natuurlijk wel de tweede plaats willen behouden. Thuis wonnen de Almeerders met 6-2 van de Groningers.

Raggers

Victor Almere-3 staat eerste in de eerste divisie afdeling 2 met 66 punten uit 12 wedstrijden. Van Zijderveld heeft eveneens 66 punten, maar dat heeft een wedstrijd meer gespeeld. Zaterdagavond 6 januari 2018 om 20.00 uur spelen de Almeerders uit tegen Amersfoort-2. Amersfoort-2 staat vierde met 59 punten uit 13 wedstrijden. Thuis wonnen de Almeerders met 6-2 van Amersfoort, maar dat zegt helemaal niets over de komende wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Beide Victorteams spelen uit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)