Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend van de waarheid?

Het weekend van 20 en 21 januari 2018 is een zogenoemd dubbelweekend, maar het is tevens een weekend waarin in de kampioenspoule zomaar al beslissingen kunnen vallen. Spanning ten top dus in de kampioenspoule van de eredivisie.

AviAir
AviAir

AviAir speelt komende zaterdagavond om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen FZ Forza Amersfoort. Amersfoort staat weliswaar vijfde in de kampioenspoule, maar heeft de laatste wedstrijden toch punten bijeen gesprokkeld. Te laat en veel te weinig punten om nog in aanmerking te komen voor de play-offs, maar van een willoos slachtoffer is geen sprake. AviAir Almere zal alles uit de kast moeten halen om een ruime zege te realiseren en dat is nodig om BC Duinwijck van het lijf te houden.

victor

Duinwijck speelt thuis op zaterdagmiddag tegen DKC, een wedstrijd om de vingers bij af te likken, want Duinwijck wil aansluiting houden bij AviAir Almere, maar DKC wil de derde plek veilig stellen in de kampioenspoule. De uitslag valt niet te voorspellen.

Haje

Zondagmiddag 21 januari speelt AviAir Almere om 15.00 uur uit in Wateringen tegen de landskampioen Le Credit Sportif Velo en dat mag toch ook wel een kraker genoemd worden. Duinwijck speelt dezelfde zondagmiddag uit tegen FZ Forza Amerfoort.

De stand in de kampioenspoule is als volgt

AviAir Almere 5 - 32
Duinwijck 5 - 30
DKC 6 - 29
Le Credtit Sportif Velo 6 - 28
FZ Forza Amersfoort 6 - 08

Nog even de wedstrijden op een rij

Zaterdag 20 januari AviAir Almere - FZ Forza Amersfoort
Zaterdag 20 januari Duinwijck - DKC
Zondag 21 januari Le Credit Sportif Velo - AviAir Almere
Zondag 21 januari FZ Forza Amersfoort - Duinwijck

Amersfoort is na het komende weekend uitgespeeld. Zaterdagavond 27 januari wordt de laatste speelronde afgewikkeld met de wedstrijden AviAir Almere tegen Duinwijck en Le Credit Sportif Velo tegen DKC.

De spelers en de begeleiding van AviAir Almere roepen de Almeerse supporters op om komende zaterdagavond in Sporthal Raggers het vlaggenschip van de vereniging AviAir Almere te komen aanmoedigen! Zij kunnen uw ondersteuning goed gebruiken, want de laatste loodjes wegen het zwaarst.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend van de waarheid? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)