Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere eindigt op plaats drie

U heeft al een tijdje niets van mij vernomen, ik heb van de laatste vier wedstrijden geen verslagje geschreven. De regelmatige lezer van mijn “stukjes” weten dat ik bij voorkeur geen uitslagen vermeld (is voor ons totaal onbelangrijk), doch alleen bijzonderheden die om en tijdens de wedstrijden gebeuren

De laatste wedstrijden echter verliepen zeer regelmatig, we speelden keurig onze partijtjes en eigenlijk gebeurde er niets bijzonders, dus viel er voor mij weinig te schrijven.
Het competitie-seizoen is nu voor ons ten einde, dus dit is natuurlijk wel een goed schrijf-moment. In het laatste verslag heb ik nog vermeld dat we samen met “De Shuttle” gingen uitmaken wie 3 en wie 4 in de poule zou worden, immers plaats 1 en 2 waren ver verwijderd, echter Niezing Almere heeft een behoorlijke eindsprint ingezet (twee keer 6-2 tegen nummer 2 en 4 en twee keer veel tegen weinig tegen twee laagvliegers), zodat het nog spannend werd aan de top. We zijn derde geworden, maar nummer 2 “De Treffers” heeft uiteindelijk een schamele 2 punten meer dan wij.
De laatste wedstrijd speelden we tegen koploper en kampioen UVO Spirit. We stonden 6 punten achter, dus een acht- nulletje had ons zelfs het kampioenschap gebracht. UVO is natuurlijk niet van gisteren en kwam met hun sterkste formatie op de proppen. Ze hebben het gehele seizoen bovenaan gestaan en zijn dus terecht kampioen geworden.
Bij het tweede punt van UVO waren zij onbereikbaar en dus kampioen. We hebben toen de wedstrijd stilgelegd en hebben hen getrakteerd op champagne. Na een glaasje zijn we weer verdergegaan en ook de kampioen kon niet van ons winnen. We hebben de punten gelijk verdeeld. Hiermee zijn we dit seizoen wel ongeslagen in eigen huis!
Dit laatste verslag is ook altijd de meest geschikte plek voor wat bedankjes:
Allereerst Arjen en Magda Niezing, onze sponsor. Wat hebben we weer een plezier gehad van jullie sponsorkrat.
Eddy Odijk, onze trainer. Met niet aflatend enthousiasme heeft hij ons dit seizoen toch weer in vorm gekregen en gehouden (ik bedoel badmintonvorm, over andere vormen zullen we het maar niet hebben).
Onze invallers: Dasvie, Marjan, Jacqueline en Ronald Schalk, waar we dus altijd op kunnen bouwen.
Nienke, onze (nieuwe) wedstrijdsecretaris heeft alle omzettingen en verplaatsingen perfect laten verlopen. Waar ik in het verleden nog weleens dingen zelf moest regelen, hebben we dit seizoen nergens omkijken naar gehad, chapeau!
Allen erg bedankt, zonder jullie waren we zeker veel minder succesvol geweest.
Dan nog dit:
- Ons collega vierde klas team speelt a.s. vrijdag hun laatste wedstrijd. Als zij met 8-0 winnen zijn ze kampioen: Succes
- Zoals een ieder weet heeft team 1 zich geplaatst voor “Den Bosch”. Natuurlijk zal Niezing Almere daar in zijn geheel naartoe gaan om veel herrie te maken door onze helden aan te moedigen. Ik wil jullie alvast heel veel succes wensen met het schrijven van Almeerse badmintongeschiedenis.

Na mijn verslagjes van onze competitiewedstrijden gaan we de interview-pen weer oppakken. Ik heb al wat kandidaten gepolst en positieve reactie gekregen, dus houdt de site in de gaten want “De zeven vragen van Cock” komen er weer aan!

Geen bestandsnaam opgegeven

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere eindigt op plaats drie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)