Badminton Vereniging Almere

Victor Almere-2 uit en Victor Almere-3 thuis

Victor Almere-2 heeft vanmiddag 14 januari 2018 een pittige uitwedstrijd voor de boeg tegen de koploper in de eerste divisie afdeling 1, namelijk Hoorn. Hoorn is de royale koploper met 95 punten uit 14 wedstrijden en Victor Almere-2 heeft 79 punten uit eveneens 14 wedstrijden. De Almeerders staan op hun beurt weer een straatlengte voor op de nummer drie, te weten Amersfoort-3 met 67 punten.

Het is een gelopen race in de eerste divisie afdeling 1 want Hoorn wordt kampioen en keert daarmede terug in de Eredivisie en daar zijn ze wat ons betreft van harte welkom.

victor

In Sporthal Raggers speelt vanmiddag Victor Almere-3 tegen Van Zijderveld-2. Beide teams hebben 73 punten in de eerste divisie afdeling 2, maar de Almeerders zijn koploper want die hebben een wedstrijd minder gespeeld, namelijk 13. Maar ongetwijfeld op voorhand een spannende wedstrijd.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victor Almere-2 uit en Victor Almere-3 thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)