Badminton Vereniging Almere

Victorteams winnen

Victor Almere-2 heeft zaterdagavond 6 januari 2018 thuis in Sporthal Raggers de inhaalwedstrijd gewonnen van Amersfoort-3. Het werd 5-3 voor de Almeerders. Op zondagmiddeag moest Victor uit spelen tegen AMOR-1 en dat werd een klinkende zege voor de Almeerse formatie met maar liefst 8-0. De Almeerders blijven door deze winstpartijen onbetwist tweede in de eerste divisie afdeling-1 met 79 punten uit 14 wedstrijden. Maar net zo onbetwist staat Hoorn eerste met 95 punten uit 14 wedstrijden.

victor

In de eerste divisie afdeling 2 nam Victor Almere-3 het op zaterdagavond 6 januari op tegen Amersfoort-2. Ook hier een royale overwinning voor de Almeerders met 7-1. Victor Almere-3 staat met 73 punten uit 13 wedstrijden op de eerste plaats. Van Zijderveld-2 heeft eveneens 73 punten, maar een wedstrijd meer gespeeld.

Raggers

Mooie resultaten en derhalve een goed begin in 2018 voor deze twee selectieteams!

Reageer op dit bericht (“Victorteams winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)