Badminton Vereniging Almere

Victorteams winnen en verliezen

Victor Almere-2 heeft afgelopen zondag 14 januari 2018 een forse nederlaag geleden tegen de lijstaanvoerder in de eerste divisie afdeling 1, de Hoornse BV. Het werd 7-1 in het voordeel van de Westfriezen, die daarmede promotie naar de eredivisie in feite veilig hebben gesteld en daarmede worden gefeliciteerd.

Hoorn heeft na 15 wedstrijden 102 punten en de Almeerders volgen op gepast afstand met 80 punten uit 15 wedstrijden. Derde op de ranglijst is Amersfoort-3 met 67 punten. Zaterdagavond 20 januari speelt Victor Almere-2 thuis in Sporthal Raggers tegen Iduna.

victor

Victor Almere-3, koploper in de eerste divisie afdeling 1, bracht het er zondag aanzienlijk beter vanaf. Zij wonnen thuis in Sporthal Raggers met 7-1 van de nummer twee op de ranglijst, Van Zijderverld-2.
De Almeerders hebben 14 wedstrijden gespeeld en 80 punten. Van Zijderveld heeft 15 wedstrijden gespeeld en 74 punten. Victor Almere-3 staat er dus goed voor. Komende zaterdagavond spelen de Almeerders uit tegen de hekkensluiter Ulft dat 37 punten heeft uit 15 wedstrijden.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Victorteams winnen en verliezen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)