Badminton Vereniging Almere

Dag 2 BVA Champions League

Zondag 18 februari was het alweer tijd voor dag 2 van de BVA Champions League 2018. De deelnemers wisten inmiddels wat ze konden verwachten al was nog onbekend tegen welke tegenstanders ze het gingen opnemen. En ondanks de griep epidemie die in Nederland rondwaart konden nagenoeg alle spelers aantreden.

De warming-up verzorgd door de BVA trainers verliep zoals gebruikelijk gezamenlijk en direct voorafgaand aan de wedstrijden. Op dag 1 werd de warming-up volgens het twee banen heen en eentje terug principe verzorgd door Sander Verschoor. Deze dag was het de beurt aan Maarten Lucassen die de spelers op allerlei manieren liet zigzaggen.

Op die manier opgewarmd konden de teams aan hun nieuwe wedstrijden beginnen. De spannendste partij was ditmaal de dames single tussen Esmee en Lieke, die pas met 20-22 in het voordeel van Lieke werd beslist. Net als in de reguliere competitie waren er ook een paar wedstrijden die snel beslist waren. Toch geven de uitslagen van de teamwedstrijden wel aan dat het geheel redelijk in evenwicht was.

We houden het nog een beetje spannend en laten de totaalstand voor wat het is. De beslissingen vallen namelijk pas op de laatste speeldag, zondag 18 maart!

Reageer op dit bericht (“Dag 2 BVA Champions League ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)