Badminton Vereniging Almere

DKC verliest de eerste play-off wedstrijd

DKC heeft de eerste play-offwedstrijd thuis in Den Haag met 5-2 verloren van het Haarlemse BC Duinwijck. De Haarlemmers hadden het team versterkt met Selena Piek en Jacco Arends ten koste van een aantal vaste spelers.

Toch was DKC niet bij voorbaat kansloos gezien de uitslagen van de gespeelde partijen. DKC hoeft ook bepaald niet kansloos te zijn in de tweede play-offwedstrijd die over 14 dagen op het programma staat, al is de kans groot dat Duinwijck opnieuw met een versterkt team aan de wedstrijd begint.

De winnaar van de play-offs speelt op zaterdag 10 maart 2018 om 13.00 uur in Den Bosch de finale tegen ons aller AviAir Almere. Maak het finale feest mee en schrijf je in voor de Almere bus,
finalebus

Reageer op dit bericht (“DKC verliest de eerste play-off wedstrijd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)