Badminton Vereniging Almere

Finale is tegen BC Duinwijck

Het Haarlemse Duinwijck wordt de tegenstander van AviAir Almere op 10 maart 2018 in de finale om het landskampioenschap te Den Bosch. De Haarlemmers versloegen zondagmiddag 25 februari in de tweede play-offwedstrijd het Haagse DKC met 4-0. En deze 4-0 was voldoende om de finale te halen, want Duinwijck had de eerste play-offwedstrijd met 5-2 gewonnen van DKC, waarbij wel opgemerkt moet worden, dat Duinwijck in deze twee wedstrijden het koppel Selana Piek en Jacco Arends inzette.

AviAir

Selena Piek en Jacco Arends zullen ongetwijfeld ook opgesteld worden in de finale tegen AviAir, dus de Almeerders zijn gewaarschuwd. De ondersteuning van de Almeerse supporters kunnen de spelers en de begeleiding van AviAir dan ook meer dan gebruiken, In dat kader verwijs ik dan ook graag naar de mogelijkheid om de finale bij te wonen. Er rijden immers twee bussen op 10 maart 2018 naar Den Bosch, zie busbericht

Reageer op dit bericht (“Finale is tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)