Badminton Vereniging Almere

Manon Sibbald en Aram Mahmoud winnen Amor Masters

Manon Sibbald heeft het Amor Mastertoernooi gewonnen in de damesenkel. In de finale won Manon in twee games van Ieva Pope (22-20 en 21-16). Maar ook Aram Mahmoud won en wel het mannenenkel. In de finale was Aram in drie games te sterk voor Alex Vlaar (17-21, 21-19 en 21-18).

De Almeerders waren sowieso succesvol in Groningen, want Tamara van der Hoeven won in de finale het vrouwendubbel samen met Dorien Lups van Manon SIbbald en Ieva Pope. Ook het gemengd dubbel was samen met Alex Vlaar een prooi voor Tamara. In het mannendubbel werd Aram samen met zijn Syrische dubbelmaat Saeed Taki tweede.

Reageer op dit bericht (“Manon Sibbald en Aram Mahmoud winnen Amor Masters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)