Badminton Vereniging Almere

Met de bus naar Den Bosch-1

In de eerste fase van de eredivisiecompetitie was AviAir Almere ongenaakbaar met 13 punten voorsprong op de nummer twee, Duinwijck. En ook in de kampioenspoule eindige de Almeerders met een ruime voorsprong van tien punten als eerste en ook hier was de nummer twee Duinwijck. Een schitterende prestatie van de spelers en de technische staf van AviAir Almere, want het betekent wel een rechtstreekse finaleplaats op 10 maart in Den Bosch voor AviAir Almere.

AviAir

Het bestuur is voornemens om bij voldoende interesse met een groep supporters af te reizen naar Den Bosch om ons vlaggenschip van de vereniging, AviAir Almere, aan te moedigen. En aangezien het zonder twijfel een pittige wedstrijd zal zijn, kunnen de spelers van AviAir Almere wel een steuntje in de rug gebruiken.

Voor alle leden, sponsors en de vrijwilligers van de vereniging (en de stichtingen) is de eigen bijdrage voor het busvervoer € 7,50 per persoon en dat geldt ook voor de begeleider/ouder van een jeugdlid. Niet-leden zijn een bijdrage verschuldigd van € 10,--.

De toewijzing van de plaatsen in de bus is qua rangorde als volgt:

Het tweede criterium van toewijzing is de datum van aanmelding via onze site. Vervolgens maken we op 20 februari 2018 bekend wie er mee kunnen met de bus. Let wel, Inschrijven voor het busvervoer verplicht tot betaling.

Betaling van de eigen bijdrage geschiedt bij de bus en met gepast geld. Er kan niet gepind worden.

Bedenk voorts dat de toegang voor de finale in de Maaspoort niet gratis is! De organisatie is in handen van BNL en de kosten zijn per ticket € 5,- plus transactiekosten. De toegangskaarten zijn te bestellen via Finaletickets en let op een ieder die de finale wil bezoeken moet zelf een toegangsbewijs regelen! De jeugd tot en met 17 jaar heeft wel gratis toegang!

De bus vertrekt om 10.30 uur vanaf Sporthal Raggers en de rit naar Den Bosch duurt ongeveer anderhalf uur. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

Een ieder die in het bezit is van een BVA-sjaal wordt verzocht deze vooral te dragen en als het even kan, kom in de clubkleuren!

Eventueel nader gewenste informatie kunt u verkrijgen bij Jeannette van Cruchten, jeannettevc62@gmail.com

Aanmeldformulier busrit 10 maart 2018

Reageer op dit bericht (“Met de bus naar Den Bosch-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)