Badminton Vereniging Almere

Victorteams uit en thuis tegen TFS Barendrecht

Zaterdag 10 februari 2018 speelt Victor Almere-2 uit om 18.00 uur tegen TFS Barendracht-3 in Barendrecht. Het is een wedstrijd om des keizers baard, want de Almeerders zijn en blijven tweede in de eerste divisie afdeling 1. Hoorn werd kampioen in deze poule en keert terug naar de eredivisie.

victor

Zaterdag 10 februari 2018 speelt Victor Almere-3 thuis in Sporthal Raggers om 19.00 uur tegen TFS Barendrecht-2. Ook in deze wedstrijd staat er niets op het spel, want de Almeerders zijn al lang en breed kampioen in de eerste divisie afdeling 2.

In feite heel opmerkelijk dat al een lange reeks van jaren het tweede en derde team van de vereniging hoge ogen gooit om het kampioenschap en ook daadwerkelijk kampioen wordt. Er is zelfs een jaar geweest dat beide teams kampioen werden. Knappe prestaties en al jarenlang op rij.

Raggers

Maak vanavond een uurtje vrij en kom om 19.00 uur naar Sporthal Raggers en zie de kampioenen aan het werk.

Reageer op dit bericht (“Victorteams uit en thuis tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)