Badminton Vereniging Almere

Algemene nieuwsbrief BV Almere Maart 2018

Hieronder vindt u de tweede nieuwsbrief van 2018 vol met nieuws en weetjes voor alle leden.

AVIAIR ALMERE

Finale landskampioenschap 10 maart 2018

Het zal u niet zijn ontgaan, maar op zaterdag 10 maart 2018 om 13.00 uur speelt AviAir Almere de finale om het landskampioenschap in de Maaspoort in Den Bosch tegen Duinwijck. AviAir plaatste zich rechtstreeks voor de finale als winnaar van de kampioenspoule. Ga mee met de gezelligste supportersbus van Almere en klik hier om je op te geven

Spetterend eindfeest zaterdagavond 10 maart 2018

Het feest is in de kantine van sporthal Raggers en begint na terugkomst vanuit Den Bosch rond 19.00 uur en eindigt om 01.00 uur. Voor de muziek gaat DJ Martijn zorgen. Het feest is voor alle leden gratis te bezoeken. Klik hier voor meer informatie.

JEUGD

Trofea Junior Master Almere 2018

Op 24 en 25 maart 2018 organiseert BV Almere weer het Trofea Junior Master Almere Toernooi! Een jeugdtoernooi voor de categorieën <11, <13, <15 en <17. Het toernooi wordt gehouden in onze eigen Sportal Raggers. De laatste kans op je op te geven, schrijf je in voor 5 maart via toernooi.nl.

Competitie

Het competitieseizoen is afgelopen, maar voor een paar teams ging de spanning nog door. De jeugdteams MOS J6, J12 en J17 zijn namelijk kampioen geworden in hun poule! Dat betekent dat zij afgelopen maand de regiokampioenschappen hebben gespeeld. Lees de verslagen over de J17, J12 en J6.

Landskampioenschap

Zoals jullie weten staat ons eerste team, Aviair Almere, in de finale van het landskampioenschap! Natuurlijk willen wij onze jeugd samen met hun papa's en mama's, broertjes en zusjes en wie dan ook vragen om ons vlaggenschip aan te komen moedigen. In de week van 12 februari hebben de kinderen flyers mee gekregen bij de training met daarbij de nodige informatie over hoe je je kan inschrijven. De trainingen zijn hierdoor op zaterdag 10 maart aangepast.
Na de finale komen we met z'n allen terug naar Almere voor een feest

EJK in Kazan

In het Russische Kazan vonden van 16 t/m 18 februari de EJK plaats. Kirsten de Wit en Noah Haase hebben hieraan deelgenomen en stuurden ons een leuk verslagje

RECREANTEN

Digitaal afhangsysteem

Het kan nog even duren maar het voltooien van de inbouw van het digitaal afhangsysteem komt langzamerhand in zicht. We krijgen vooral veel positieve reacties wat het systeem betreft en er wordt ook steeds vaker gevraagd om hier langer op de avond mee door te gaan.

Rene Jonker

De trainer met het langste dienstverband binnen de vereniging, René Jonker, is na zijn ongeval van vorig jaar weer voorzichtig begonnen met het oppakken van de training. Aangezien hij niets mag forceren zal hij dit eerste nog samen doen met Sandra Janz.

Open mix toernooi

Het open mix-toernooi wordt gehouden op 15 april. Er is nog plaats dus geef je op want vol = vol.

Invitatietoernooi

Op zondag 20 mei wordt er een invitatietoernooi gehouden voor de recreanten. De recreanten kunnen dan een niet-lid meenemen en die kennis laten maken met de badmintonsport. Meer informatie volgt later.

WEDSTRIJDSPELERS

Regio kampioenschappen

Team 16 en 17 hebben namens de vereniging in februari deelgenomen aan de regiokampioenschappen in Wormer. Helaas zijn beide teams er niet in geslaagd zich te plaatsen voor finale later dit jaar in Zutphen.

AviAir Master 4 6 Toernooi Almere 2018

Op 7 en 8 april 2018 organiseert BV Almere het AviAir Master 4 6 Toernooi. Het toernooi wordt gehouden in onze eigen Sporthal Raggers. Er worden in de Masters weer vele toppers verwacht uit heel Nederland. Naast de Master organiseert BV Almere ook een toernooi voor categorie 4 en categorie 6. Het toernooi is dan ook geschikt voor alle wedstrijdspelers! Doe dus mee en schrijf je in voor 19 maart via toernooi.nl.

VERENIGING ALGEMEEN

Viering 30-jarig bestaan van de vereniging op 2 juni

Dit jaar bestaat onze vereniging 30 jaar en dat willen we met onze leden gaan vieren. De jubileumcommissie, bestaande uit Ingrid van der Putten, Ronald Blok, Cock van Puffelen en Geert Berghuis, zullen het jubileumfeest op zaterdag 2 juni organiseren.
Op deze dag zullen er een aantal activiteiten plaatsvinden waaraan je kan deelnemen en na afloop is er nog een gezellig samenzijn in de kantine. De aanvang is om 12.00 uur en de dag zal rond 18.00 uur worden afgesloten. Reserveer deze dag vast in je agenda en we zien jullie graag op zaterdag 2 juni. Meer informatie volgt.

Werkzaamheden aan de sporthal

In de kleedkamers aan de badmintonkant zijn nieuwe thermostaten aangebracht en dat betekent dat de temperatuur van het douchewater aangenamer moet zijn dan de afgelopen weken. Er is een offerte aangevraagd om het dak van de laagbouw (kleedkamers en kantine) te vervangen. De beheerstichting van de sporthal (BSAO) is voornemens om op de daken van de hoogbouw zonnepanelen aan te brengen en de daken te vernieuwen. Daarnaast is in de sauna een nieuwe vloer gelegd.

Badminton voor de mini's

Een jonge loot bij onze vereniging, waar we in september 2017 mee zijn begonnen en bedoeld voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Een keer een speelse training in de week op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur tegen een gereduceerde prijs van € 150,-- inclusief inschrijfgeld.

Badminton Overdag

Iedere woensdagochtend wordt er van 09.00 tot 12.00 uur gebadmintond in Sporthal Raggers. Een gemêleerd gezelschap (beginners, gevorderden oud-wedstrijdspelers) is er druk doende met bewegen. De kosten zijn voor niet-leden € 5,-- per keer en als u dat wilt kunt u trainen bij de trainster van de woensdagochtend, Mariska Staats. Ook kunt u gratis gebruik maken van de sauna. En u weet het: _Je stopt niet met spelen omdat je oud wordt. Je wordt oud omdat je stopt met spelen.

Vacature BSAO

Johan Bakker is bijna tien jaar secretaris geweest van de BSAO, maar is daar op 31 december 2017 mee gestopt. Er is derhalve een vacature binnen de BSAO en die zien we graag vervuld door iemand die goed zaken kan organiseren. Verslagen maken e.d. behoort niet tot het takenpakket van de secretaris, deze worden gemaakt door Jos Wu.

Vacature materiaal man/vrouw

Binnen de BVA zijn we op zoek naar een materiaalman of -vrouw. Tot je takenpakket behoort ondermeer het maken van een opbergschema van netten en materialen , het bijhouden van gebreken aan materialen en deze laten repareren/vervangen. Ben je een betrokken ouder die veel in de hal aanwezig is of een lid van de vereniging die dit zou willen doen neem dan contact op met een trainer of een lid van de commissies of bestuur.

Klaverjassen

Om de 14 dagen wordt er op de donderdagavonden geklaverjast in de kantine van Sporthal Raggers. De eerstvolgende keer is op 15 maart 2018 om 20.00 uur. De kosten zijn € 2

Reageer op dit bericht (“Algemene nieuwsbrief BV Almere Maart 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)