Badminton Vereniging Almere

Badmintonners maken zich op voor finale

Zaterdag is het dé dag voor de badmintonners van Almere. Dan spelen ze in de finale om de landstitel tegen recordkampioen Duinwijck. "We zijn tot het mes toe bewapend", aldus trainer Erik Staats.

Voor Almere zou het de eerste keer zijn dat ze de landstitel mee naar huis nemen. Drie maal verloren ze de finale en dus moet het morgen gebeuren. "We hebben en gezonde spanning en dat is ook goed om te hebben", vertelt Sebastiaan Li. "In de finale kan alles gebeuren. Twee jaar geleden werd van ons al verwacht dat we de titel zouden winnen, maar dat liep toen helemaal anders. Ik wil dit jaar gewoon wél winnen", legt Li uit.

Ondanks dat er nog wel een lastige wedstrijd gespeeld moet worden, spookt de landstitel wel door de gedachtes van het team. "Als je in de auto zit en er komt een goed nummer voorbij op de radio, dan denk je wel aan de titel", legt Staats uit.

Zie verder Omroep Flecoland

Reageer op dit bericht (“Badmintonners maken zich op voor finale ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)