Badminton Vereniging Almere

Eindfeest zaterdag 10 Maart!

Op zaterdag 10 Maart staat AviAir Almere in de finale om het kampioenschap van de Eredivisie. Onafhankelijk van het resultaat van deze finale, zal er 's avonds een feest worden georganiseerd in de kantine van Sporthal Raggers.

Het feest begint na terugkomst vanuit Den Bosch rond 19.00 uur en eindigt om 01.00 uur. Voor de muziek gaat DJ Martijn zorgen. Het feest is voor alle leden gratis te bezoeken. Er zal gewerkt worden met een muntjessysteem, en deze muntjes zullen op de dag zelf in de kantine verkrijgbaar zijn.

Voor iedereen die ook naar de finale gaat in Den Bosch hebben we de mogelijkheid geregeld om mee te eten. Er zullen pizza´s geregeld worden waarvoor je je kunt opgeven via feest.bvalmere@gmail.com tot uiterlijk 4 Maart. Vermeld hierbij in je voor- en achternaam, hoeveelheid en welke soort pizza’s je graag wilt. De keuze bestaat uit een medium pizza Margarita, Hawaï, Salami of Funghi. De prijs per pizza is 10 Euro. Betaling dient contant en gepast, op de dag van het feest, gedaan te worden bij Maren Lanzl.

Inschrijving verplicht tot betaling. Bij te weinig aanmeldingen zullen de pizza’s helaas niet doorgaan. De keuken bij de bar in het complex zal ook geopend zijn, maar grote drukte (en lange wachttijden) worden daar verwacht. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen tijdens dit feest.

Om een feest mogelijk te maken zijn er altijd vrijwilligers nodig! Mocht je willen helpen opbouwen (’s ochtends) of bijvoorbeeld willen helpen door een uurtje achter de bar te staan geef je dan op via feest.bvalmere@gmail.com Jullie hulp zal zeer gewaardeerd worden!

We hopen dat jullie allemaal komen om gezellig met ons het einde van het competitie seizoen, en hopelijk ook het kampioenschap van AviAir Almere, te vieren.

Namens de feestcommissie

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Arjan op 03-03-2018 om 09:27 uur

    Wil jij een lekkere pizza mee-eten? Geef je dan op via feest.bvalmere@gmail.com en laat weten welke pizza je wilt hebben bij terugkomst uit Den Bosch :)

Reageer op dit bericht (“Eindfeest zaterdag 10 Maart! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)