Badminton Vereniging Almere

Help mij naar de Jeugd Olympische Spelen

Beste medeleden van deze club, Van de wedstrijdspelers kent iedereen mij wel denk ik, maar ik zou mij ook graag voor willen stellen aan de rest van de club. Mijn naam is Dennis Koppen, ik ben 17 jaar oud en ik speel in team 3 van deze verenging. Daarnaast geef ik training aan de Topjunior van de BTF op maandag en vrijdag.

Badminton is mijn passie en ik ben blij dat ik bij deze mooie vereniging ben komen spelen, nu zo een vijf jaar geleden. Als je naar de Hall of Fame kijkt in dehal, dan kun je mij zien als kleine jongen: ik ben inmiddels viermaal Nederlands Kampioen in het mannenenkel. Dat smaakt naar meer!

Sinds afgelopen mei is het kwalificatietraject begonnen voor de Jeugd Olympische Spelen in Buonos Aires, Argentinië. Daarvoor dien ik in de top 27 te staan van de wereld (op de 'geschoonde' lijst). Tot nu toe voldoe ik aan deze eis, ik sta namelijk 18de. Echter moet ik deze ranking vasthouden en zal daarvoor nog wel een aantal toernooitjes moeten spelen.

Toernooien moeten veelal zelf betaald worden. Ik zit helaas niet in het schuitje dat ik dat zomaar kan. Ik woon niet meer thuis bij mijn ouders en ben afhankelijk van sponsors. Zelf werk ik ook hard in mijn schaarse vrije tijd om mijn trainingen en contributie te kunnen betalen, maar geld voor toernooien blijft er dan niet echt over.

Middels Talentboek probeer ik een beroep te doen op mensen die mij een warm hart toedragen en wellicht ook bij willen dragen aan mijn avontuur richting de Spelen. Via deze link kun je mijn profiel bekijken en eventueel een donatie doen. Alle beetjes helpen! En natuurlijk is het 'voor-wat-hoort-wat' en heb ik ook tegenprestaties bedacht. Neem je een kijkje op mijn profiel?

https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/badminton/help-mijn-naar-de-jeugd-olympische-spelen.html

Alvast bedankt, en tot in de hal!

Dennis

Reageer op dit bericht (“Help mij naar de Jeugd Olympische Spelen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)