Badminton Vereniging Almere

LET OP: Jeugdtrainingen aangepast op zaterdag 10 maart

Zaterdag 10 maart speelt ons BVA triple-A vlaggenschip, AviAir Almere, de finale om het landskampioenschap in Den Bosch. Veel spelers en veel trainers gaan die dag mee als supporters. Vandaar dat de trainingen voor die dag voor een belangrijk deel worden vervangen door vrijspelen.

Het programma voor zaterdag 10 maart ziet er uit als volgt:

Er is een van onze jeugdtrainers aanwezig om het vrijspelen te begeleiden. Overigens kan je je altijd nog aanmelden voor de bus naar Den Bosch, zie busrit Maar met eigen vervoer mag natuurlijk ook. Zie het eerdere nieuwsbericht hierover.

Reageer op dit bericht (“LET OP: Jeugdtrainingen aangepast op zaterdag 10 maart ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)