Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

De maand maart staat in het teken van de finale om de landstitel die op 10 maart wordt gespeeld in de Maaspoort te Den Bosch. Onze tegenstander is Duinwijck en vele BVA-ers hebben al aangegeven dat ze AviAir Almere zullen aanmoedigen in de strijd om de landstitel tegen het Haarlemse Duinwijck. Het bestuur heeft twee bussen gecharterd en die zijn vrijwel vol. Als er nog badmintonners mee willen met de bus, dan moeten zij zich snel aanmelden, want vol is vol. Zie busrit

We hopen op de landstitel en wensen de spelers en de begeleiders heel veel succes, maar de tegenstander is fors en de finale halen is op zich ook al een feest, zeker de wijze waarop AviAir de finale bereikt heeft. Dat zou je soeverein kunnen noemen. En zaterdagavond 10 maart vieren we sowieso een feestje, wat de uitslag ook wordt.
Henk Folmer zal in ieder geval niet masseren tijdens de finale, want Henk is herstellende van een zware knieoperatie, die hij enige weken terug heeft ondergaan. Wij wensen Henk succes met zijn revalidatie, want een nieuwe knie krijgen is geen sinecure.

Carl Dekker heeft een aantal jaren terug afscheid genomen van zijn bedrijf. Een gemis voor de Beheerstichting, want we konden lezen en schrijven met Carl Dekker. Naar wij hopen kunnen wij eenzelfde relatie opbouwen met Consilium een zogenoemd Total Care bedrijf. Een bedrijf waar een voormalige voorman van Carl Dekker bedrijfsleider is geworden. Consilium Total Care is ook sponsor geworden en één dezer weken zal er een wandbord worden aangebracht in de badmintonzaal en als het eredivisieseizoen 2018/2019 start, vinden we ook een bord van Consilium in de boarding.

De Wet van Murphy is zeker van toepassing op de WTW-installatie, maar dan in het kwadraat. Afgelopen week konden de techneuten vanwege de vrieskou het dak niet op en nu wordt het 14 maart. Een niet werkende douche in de herenkleedkamer is inmiddels gerepareerd en de voorbereidingen tot het plaatsen van zonnepanelen is in gang gezet, en dat geldt eveneens voor het vervangen van het dak van de laagbouw. Bij de turners wordt een nieuwe vloer gelegd tijdens de zomervakantie, want de oude vloer is versleten.

En u heeft ongetwijfeld gezien hoe fraai het digitale afhangsysteem is ingebouwd in de wand tussen de heren- en de dameskleedkamer. Vakwerk van Bertus Stoeltjes en Peter van Soest!

Onze jongste kleindochter, ook wel de kleine directrice genoemd, was afgelopen zaterdag bij ons op bezoek en moest om 11.30 uur trainen in Sporthal Raggers. Om 10.45 uur zei zij tegen opa en oma: "Papa brengt mij altijd om 11.00 uur weg, dan ben ik ruim op tijd. Dat zou ik nu ook graag willen". We zaten dus om 11.00 uur al in de auto.......

Henk Staats

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)