Badminton Vereniging Almere

Video: Digitaal afhangsysteem recreanten

Sinds eind vorig jaar zijn de recreanten van het "ouderwetse" kaartje afhangen in het planbord overgestapt op een digitaal afhangsysteem. Het systeem deelt de ingescande spelers in op de daarvoor beschikbare banen. Het inscannen gebeurt met behulp van de ledenpas wat tevens de klantenpas van Autoradam is. In de video wordt de werking van het systeem getoond.

paul

Het systeem is wellicht ook bruikbaar voor anderen badmintonverenigingen en interesse is er dan ook. Voor meer informatie kan je terecht bij Geert Berghuis (geert.berghuis@bvalmere.nl) of de ontwikkelaar van het systeem Vinay Rasiawan (vrasiawan@gmail.com). Vinay heeft ook het online barrooster voor onze vereniging ontwikkeld.

Autoradam

Geen bestandsnaam opgegeven

afhangsysteem
raggers

Reageer op dit bericht (“Video: Digitaal afhangsysteem recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)