Badminton Vereniging Almere

Goed bezet AviAir Master - 4 - 6 Toernooi Almere 2018

In het weekend van 7 en 8 april 2018 vindt wederom het AviAir Master - 4 - 6 toernooi Almere plaats in Sporthal Raggers. Met in totaal 161 deelnemers is er in vooral in de Master een uitdagend spelersveld. Het AviAir Master is het vierde toernooi van het Master Circuit 2018, welk in totaal bestaat uit zes toernooien.

In het mannenenkel staan de geplaatste spelers allemaal erg dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Michiel Kruijt (DKC) en Aram Mahmoud (BV Almere) zijn de favorieten maar Jerry Natenstedt (Duinwijck) en Thomas Sibbald (Van Zijderveld) moeten niet onderschat worden. In de laatste wedstrijden tussen Michiel Kruijt en Aram Mahmoud weet Aram Mahmoud regelmatig van Michiel Kruijt te winnen!

Het mannendubbel is altijd spectaculair om te zien en met de geplaatste koppels Michiel Kruijt / Leon Nottelman (DKC/BV Almere) en Jim Middelburg / Russel Muns (Velo) en ben je verzekert van mooie rally’s. Als het gaat zoals gepland krijgen we dus een finale om van te smullen. Bij de vorige editie van de AviAir Master Almere won Jim Middelburg toen samenspelend met Alex Vlaar van Michiel Kruit / Leon Nottelman, iets wat Michiel Kruit / Leon Nottelman deze editie willen rechtzetten.

Dit bestand bestaat niet

Bij het vrouwendubbel zijn de DKC’ers Marlies Baan / Alyssa Tirtosentono de topfavorieten. In de finale worden de van Almere afscheid nemende Tamara van der Hoeven samen met haar nieuwe clubgenote Dorien Lups (Velo) als tegenstanders verwacht. De zeer ervaren titelverdedigers Myke Halkema / Ilse Vaesen (Velo / BV Almere) zijn echter een niet te onderschatten tegenstander van formaat!

Volgens velen al jaren het sterkste gemengd dubbel van de Nederlandse competitie en titelverdedigers Jim Middelburg / Myke Halkema (Velo), zijn als eerste geplaatst. Vorig jaar wonnen ze in de finale van Dave Khodabux / Ilse Vaessen (BV Almere) maar die kunnen ze nu in de halve finale tegenkomen. De Duinwijckse koppel Jerry Natenstedt en Mandy Lenderink zijn als tweede geplaatst maar makkelijk zal het niet worden met als mogelijk tegenstanders Michiel Kruijt / Tamara van der Hoeven (DKC/BV Almere) in de halve finale.

De volledige loting en speeltijden (zaterdag 9.00-21.00, zondag 9.00-17.00) staan op toernooi.nl. Het toernooi zal worden gespeeld in Sporthal Raggers. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Het toernooi maakt deel uit van het Master circuit 2018

Het Master Circuit 2018 bestaat uit de volgende zes toernooien:

Vereniging Plaats Datum Informatie
BC Drachten Gorredijk 2-3 september 2017 winnaars
GSBC Amor Groningen 24-25 februari 2018 winnaars
BC Amersfoort Amersfoort 17-18 maart 2018 winnaars
BV Almere Almere 7-8 april 2018 toernooi-info
Conquesto Zoetermeer 28-29 april 2018 toernooi-info
SV Meteoor Veendam 12-13 mei 2018 toernooi-info

Reageer op dit bericht (“Goed bezet AviAir Master - 4 - 6 Toernooi Almere 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)