Badminton Vereniging Almere

Het digitaal afhangsysteem voor recreanten

Nogmaals wil ik het ingevoerde digitaal afhangsysteem onder de aandacht brengen. De ontwerper, Vinay Rasiawan, heeft er zelf ook een video van gemaakt. Hierin wordt het gebruik nog eens duidelijk getoond.

Het systeem is inmiddels goed ingeburgerd en de recreanten zijn er vertrouwd mee geraakt. Ook andere verenigingen hebben interesse getoond. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ontwikkelaar Vinay Rasiawan. Zijn contactgegevens zijn te vinden op www.digitaal-afhangbord.nl. Maar je kan ook een mail sturen naar geert.berghuis@bvalmere.nl.

wijnkelder

Reageer op dit bericht (“Het digitaal afhangsysteem voor recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)