Badminton Vereniging Almere

Joost Berkelmans en Tessa Putters getrouwd!

Joost en Tessa hebben elkaar voor het eerst ontmoet bij BV Almere, toen Tessa lid werd van onze club. Joost was al jaren lid. De vonk sloeg over toen ze ook daadwerkelijk bij elkaar in het team kwamen. (Een mooie wetenswaardigheid is dat Joost gedegradeerd is sinds Tessa niet meer bij hem in het team zit!)

Op 5 juli 2010 kregen ze verkering zoals dat heet en nu bijna 8 jaar later hebben ze elkaar het 'ja-woord' gegeven. Dit werd gedaan in Baarn op Landgoed Groot Kievitsdal. Overdag waren circa 45 gasten getuige van een zeer mooie bruiloft met gelukkig mooi weer. Ceremoniemeesters Iris en Myrthe Putters hadden de dag samen met Tessa tot in de puntjes goed geregeld. Tessa zag er prachtig uit en Joost straalde helemaal als hij naar zijn bruid keek. Na een geweldige dag met een lekker diner was het tijd voor het feest. Nog een stuk of 80 gasten voegden zich toe aan het gezelschap en toen kon het feest pas echt beginnen! De zaal werd omgetoverd tot een heuse discotheek en de DJ draaide erop los. Veel mensen waren te vinden op de dansvloer en iedereen danste met iedereen: ouders, oma's, kids, aangeschoten of niet, het was heel gemoedelijk en gezellig. Om 1 uur draaide de DJ zijn laatste nummer en werd het tijd huiswaarts te gaan, de volgende dag was immers Koningsdag!

Joos en Tessa, het was een prachtige dag! Veel geluk voor de toekomst samen in goede gezondheid.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Myrthe op 29-04-2018 om 16:29 uur

    <3

  2. Arjan op 30-04-2018 om 09:10 uur

    Nogmaals gefeliciteerd toppers!! :)

  3. Henk Staats op 02-05-2018 om 16:13 uur

    Prachtige foto's en een prachtig paar.

Reageer op dit bericht (“Joost Berkelmans en Tessa Putters getrouwd! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)