Badminton Vereniging Almere

Noah Haase en Kirsten de Wit doen goede zaken op VICTOR JUNIOR OLVE TOURNAMENT 2018

Groot succes was er voor Noah Haase en Kirsten de Wit. In de halve finales van het gemengd dubbel versloegen ze het Russische duo Maksim Oglobin / Elizaveta Malkova (dit zijn de nummers van de afgelopen EJK in het Russische Kazan) met 14-21 / 21-10 / 21-14 en in de finale tegen het Russische duo Daniil Dubovenko / Anna Kirillova was het Nederlandse duo duidelijk sterker en wonnen zij met 21-11 / 21-14. Een hele mooie eerste plaats voor dit jonge koppel.

Bij de mannensingles werd er na de poules gespeeld volgens een afvalschema van 64 spelers. De 13-jarige Noah Haase zette een hele mooie prestatie neer door de finale te halen, na winst in de halve finales tegen Maksim Oglobin (Rusland) met 16-21 / 21-19 / 21-17. In de finale stond er wederom een Rus tegenover Noah. Deze Boris Panfilov was helaas te sterk voor de Nederlander en won met 14-21 / 15-21. Toch een hele mooie tweede plek in het mannenenkel.

In de vrouwendubbels was er opnieuw succes voor Kirsten.
Samen met Iris van Leijsen speelde Kirsten in de finale op tegen twee Russinnen Valeriya Isakova en Anna Kirillova. Het werd een spannende strijd, maar de Russinnen waren net te sterk en wonnen met 21-17 / 19-21 / 21-18. Ook hier een mooie tweede plaats voor Kirsten

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Rob op 05-04-2018 om 12:47 uur

    In de halve finale wonnen van de nummer 2 van de afgelopen EJK in Kazan, dit was helaas niet goed doorgekomen.

Reageer op dit bericht (“Noah Haase en Kirsten de Wit doen goede zaken op VICTOR JUNIOR OLVE TOURNAMENT 2018 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)