Badminton Vereniging Almere

Helaas; Workshops Jubileumdag gaan niet door!

Beste BVA leden,

Vanaf maart heeft een banner op de BVA website gestaan met de mededeling dat op 2 juni het 30 jarig jubileum van BVA zal worden gevierd, tevens zijn in de kantine diverse posters opgehangen om dit evenement aan te kondigen.

Ook hebben we twee maal een stukje op de site geplaatst waarin we hebben uitgelegd wat we van plan waren te doen en ook heeft Henk Staats in zijn “van de voorzitter” meermaals aandacht besteed aan het jubileum.

Vanaf vorige week hebben we de inschrijving op de workshops geopend. Gisteren is gebleken dat de belangstelling ronduit teleurstellend is. Slechts enkele personen hebben zich voor een workshop ingeschreven. Gewoonweg, veel te weinig.

Voor onze workshops hebben we leden en sponsors benaderd, maar we hebben ook niet leden bereid gevonden om workshops te geven. Deze mensen moeten echter wel van ver (kop Noord Holland) komen. Bovendien hebben we een workshop ingekocht, hetgeen dus (BVA) geld kost.

Dit is allemaal niet erg als er voldoende belangstelling zou zijn, echter wij (de jubileumcommissie) komen tot de conclusie dat het jubileum niet leeft en dat we de workshops zouden gaan doen met slechts een handjevol deelnemers.

We hebben daar om besloten om de workshops te cancelen. We gaan het jubileum dus wat soberder vieren met een receptie van 16.00 18.00 uur. Uiteraard nodigen we u allen uit voor deze receptie!

De jubileumcommissie!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 26-05-2018 om 17:12 uur

    Dat is bijzonder spijtig, zeker gezien de inspanningen die de jubileumcommissie gepleegd heeft!

Reageer op dit bericht (“Helaas; Workshops Jubileumdag gaan niet door! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)