Badminton Vereniging Almere

Topprestaties BVA-jeugd tijdens NJK

Opnieuw heeft de BVA-jeugd tijdens de Nationale Jeugdkampioenschappen in Tilburg op 9 en 10 juni 2018 een aantal visitekaartjes afgegeven. Achtmaal goud en negenmaal zilver voor de jeugd mag zonder meer een topprestatie worden genoemd. Met name het optreden van Noah Haase was verbazingwekkend met driemaal een eerste plek bij de jeugd onder de 13 jaar. De complimenten gaan natuurlijk ook uit naar de trainers van deze geweldenaren. Alle winnaars van eremetaal op een rij:

Onder de 13 jaar

Onder 15 jaar

Onder 17 jaar

Onder 19 jaar

Alle toppers worden van harte gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“Topprestaties BVA-jeugd tijdens NJK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)