Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

De Nationale Jeugdkampioenschappen in Tilburg zitten er op en de oogst door de BVA-jeugd kan extravagant worden genoemd met acht eerste plaatsen en negen tweede plekken. Ongetwijfeld zal er op onze site aandacht worden geschonken aan de prijswinnaars, maar één wil ik er zeker noemen en dat is Noah Haase, want die pakte onder de 13 jaar driemaal goud en mag zich met deze titels zonder meer de kroonprins van het Almeerse badminton noemen. Een paar weken terug won Noah ook al de titel op het slottoernooi van het Junior Mastertoernooi. Noah is zijn vader Rob, die ooit in het eerste team speelde van onze vereniging, inmiddels ruim voorbij, maar dat zal Rob niet erg vinden.

Zaterdag 2 juni 2018 vierden we ons 30-jarig jubileum. Het niet doorgaan van de workshops was een deceptie, maar dat gold niet voor de receptie, want die was goed bezocht. Het was uitermate gezellig en C&B met hun vaste hulpkrachten komt de eer toe dat het allemaal tot in de puntjes was verzorgd.

Op maandag 11 juni vindt de voorjaars-ALV plaats. Ik heb al eerder aangegeven dat Conny Cashoek terugtreedt als secretaris. Zij wordt opgevolgd door Shanice van Stenus. Saillant detail, zowel Conny als Shanice zijn tandarts. Voorts is het leuk te weten dat Shanice de derde van Stenus is die een bestuursfunctie binnen onze vereniging vervuld. Haar vader Ernst en haar oom Otto gingen haar voor!
Alexander Witzel heeft enige weken terug het voorzittersstokje van de jeugdcommissie overgenomen van Edwin Gijssen.

Op 15 en 16 juni vinden de clubkampioenschappen plaats. Voor de winnaar van de senioren stelt Autoradam een extra prijs beschikbaar. Een dagje rijden met een cabriolet. De commissievoorzitters zijn er nog niet uit of de prijs gaat naar de clubkampioen bij de heren of de dames, de wedstrijdspelers of de recreanten.

In Almere hebben we een nieuw college van Burgemeester en Wethouders. De wethouder van onder meer sport is Jaap Lodders. We zullen de heer Lodders ook standaard uitnodigen voor onze eredivisiewedstrijden. Dat deden we ook met zijn voorganger René Peeters, waar we overigens een moeizame relatie mee onderhielden.

Cock van Puffelen, penningmeester van de BSAO, is druk doende op basis van de meest recente cijfers, de jaarlijkse financiële meerjarenplanning op te stellen voor de BSAO en de SSF. Dit in het kader van de financiële continuïteit van beide stichtingen.

Op de vrijdagmiddagen passen opa en oma op onze jongste kleinkinderen, Sara en Jayden. We trakteren onszelf en de kleinkinderen dan graag op een ijsje. Dat waren we nu vergeten en in de auto op weg naar de sporthal zei ik: "We zijn helemaal vergeten om een ijsje te nemen". Waarop de net vijf jaar geworden Jayden snel riep: "Dat is niet erg opa. In de sporthal hebben ze genoeg ijsjes".

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Gijs Berkelmans op 11-06-2018 om 09:48 uur

  Leuk om te horen dat Autoradam zo'n leuke prijs ter beschikking stelt. Laat ik een voorstel doen wie die m.i. zou moeten winnen. In een auto kun je met meer dan een persoon zitten, dus waarom niet voor het gemengd dubbel. Ik zou voor het gemengd dubbel bij de recreanten stemmen. De hoogste klassen bij de wedstrijdspelers worden vaker in het zonnetje gezet. Bovendien heeft zeker niet iedereen een rijbewijs in de categorieën van de wedstrijdspelers.

 2. Henk Staats op 11-06-2018 om 14:32 uur

  Het is aan de wedstrijdcie en de recreantencie, maar het is geen gek idee.

 3. Jos k. op 11-06-2018 om 16:18 uur

  Ik denk dat we voor de senioren categorie 2 gaan. :+

 4. Arjan op 14-06-2018 om 12:23 uur

  Er is gekozen om de prijs te verloten tussen de winnaars van de senioren gemengd dubbels (groepen 1 t/m 6) tijdens de CK :). Aangezien het noodzakelijk is om voor deze prijs een rijbewijs te hebben worden spelers zonder rijbewijs uitgesloten van deelname. Deelname aan de loterij verschuift dan naar de runner-ups van de betreffende categorie

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)