Badminton Vereniging Almere

Verslag clubkampioenschappen 2018 senioren

Afgelopen weekend zijn de clubkampioenschappen gespeeld en zo deden er ook dit jaar weer veel senioren wedstrijdspelers mee. Naast dat er overdag hard gevochten werd om zich clubkampioen van het jaar 2018 te noemen, werd er op de zaterdag avond ook een BBQ georganiseerd en een mooi feestje gebouwd in de kantine. Een evenement wat al echt een traditie begint te worden! Naast de gebruikelijke prijzen werd er dit jaar een extra prijs beschikbaar gesteld door Autoradam, een dag rijden in een cabriolet!

Op zaterdag om 9 uur gingen de eerste wedstrijden van start waarbij er veel leuke en spannende wedstrijden zijn gespeeld. Bijzonder leuk was de stunt van Denzell van Soerland en Dennis Koppen om in hun herendubbel in een rokje te verschijnen. De daad bij het woord voegen noemen we dat. Om 18.00 kon er vervolgens lekker gegeten kon worden. De barbecue en het feest werden dit jaar georganiseerd door Maaike Janz, Yvonne de Ron-Reints, Megan Pardi en Andrea Kamp, waarvoor veel dank! Nadat iedereen had bijgepraat bij het grillen van zijn eigen vlees kon er heerlijk gegeten worden. Binnen stonden er nog diverse salades, sauzen en broodjes klaar. 'S avonds werd de kantine nog even snel opgeruimd en kon het feest dan echt lost barsten. Het thema Blacklight deed zijn eer aan door alle lichtgevende verf die er op kleding gesmeerd kon worden. Samen met DJ Martijn zorgde dit voor een top sfeer! Er werd lekker gedanst en gefeest tot in de vroege uurtjes. Hierna werd de kantine razendsnel weer schoongemaakt door de vele vrijwilligers.

Na (voor sommigen) een kort nachtje, werd er zondag weer keihard gewerkt om de felbegeerde titels binnen te slepen. Na tig aantal mooie partijen en leuke aanmoedigingen was het tijd voor de prijsuitreikingen. Iedereen van harte gefeliciteerd met de prijzen! De winnaars van de clubkampioenschappen zijn te vinden op toernooi .nl . Het dagje rijden in een cabriolet werd verloot en ging naar het duo Jasper Koppen en Diede Odijk!

Wij willen alle vrijwilligers van barman/vrouw, omroep(st)ers tot organisatie hartelijk bedanken voor alweer een mooi toernooi. Bedankt voor de vele bijdragen die jullie (vaak al jaren) leveren om dit toernooi tot een succes te maken!

Reageer op dit bericht (“Verslag clubkampioenschappen 2018 senioren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)