Badminton Vereniging Almere

Verslag en foto's clubkampioenschappen recreanten

Afgelopen weekend vonden weer de clubkampioenschappen plaats en zo ook voor de recreanten. Helaas wat het niet zo dat deze spelers en speelsters voor een goede bezetting hebben gezorgd voor deze groep. Integendeel: Op slechts drie onderdelen konden wedstrijden worden gespeeld mede door enkele hiervan samen te voegen. Laten we hopen dat er volgend jaar meer animo is. Maar desondanks zijn er toch weer heerlijke partijen te aanschouwen geweest.

Trofea

Bij het mannenenkel kwamen vijf heren in actie. De laatste wedstrijd moest de uiteindelijke winnaar opleveren. Dat werd afgetekend Dasvie Soemantri die Lloyd Pardi in twee games wist te verslaan. Naresh Nallagatla, Erik Daalhof en Arnold Meijer werden respectievelijk 3e, 4e en 5e.

Arnold
Dasvie
Erik
Naresh
Lloyd

Vier dames streden om de eerste plaats in het onderdeel SVE4. Hier eiste Sabrina Geduld met duidelijke cijfers de eerste plaats op gevolgd door Maaike Janz, Andrea Kamp en Fabienne Wongso.

Sabrina
Maaike
Andrea
Fabienne
Raggers

In het mannen dubbel SMD4 slechts drie inschrijvingen en dus twee wedstrijden per koppel. Naresh Nallagatla en Erik Daalhof bleken de sterksten. De partij tussen Guus Wiesemann/Frank Webbers en Arnold Meijer/Geert Berghuis was wat spanning betreft zeker het kijken waard gezien de gamestanden: Met 26-24, 22-24 en 19-21 was de winst nipt voor de laatst genoemden.

bekers
medailles
Autoradam
jeugdcie 1
jeugdcie

Alle uitslagen en gamestanden vind je hier

uitreiking 1
uitreiking

De recreanten die niet mee deden wil ik oproepen volgend jaar toch eens in te schrijven. Het is ontzettend leuk om partijen op je eigen niveau te spelen. Je doet ook de recreanten die wel mee hebben gedaan een plezier want dan kunnen er meer wedstrijden gespeeld worden. Je kon zelfs een dag rijden in een cabriolet winnen die beschikbaar was gesteld door onze sponsor Autoradam. Die ging na loting naar een van de winnaars in het onderdeel gemend dubbel en die ontbrak bij de recreanten. Jasper Koppen en Diede Odijk waren de gelukkigen.

Rest de recreantencommissie iedereen te bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie clubkampioenschappen. We gaan geen namen noemen want dat vergeten we er geheid een.

Een bedankje op zijn plaats toch wel voor Bas van Os (noem ik toch een naam) al heeft dat niks met de clubkampioenschappen te maken. Bas bedankt!

Geen bestandsnaam opgegeven

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Naresh op 19-06-2018 om 12:05 uur

    I need to slim down. my belly is exposed |: (

  2. erik op 19-06-2018 om 16:23 uur

    Or buy a larger shirt

  3. Teus op 19-06-2018 om 17:43 uur

    Drink more waterπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Reageer op dit bericht (β€œVerslag en foto's clubkampioenschappen recreanten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)